20 april 2012. Daar gingen we dan; ons inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Geen idee waar deze samenwerking ons heen zou brengen of wat we konden verwachten. Het was nog maar een jaar geleden dat wij elkaar voor het eerst ontmoet hadden tijdens een via een Xbox-forum georganiseerde fototrip.
Omdat we elkaar nog maar zo kort kenden, vond Remco’s vader deze financiële commitment niet echt een strak plan, maar voor ons leek het allemaal niet zo’n big deal. Nu zijn we 5 jaar en 106 bruiloften verder en we kunnen met recht zeggen dat het de beste keuze voor ons ooit is geweest! We.Capture gaat als een trein en we genieten van elke minuut. Natuurlijk is het weleens pittig, maar het geeft tegelijkertijd zoveel voldoening! En het mooiste is nog: het voelt nooit als werk. We.Capture is een uitlaatklep, en onze vriendschap is in de loop der jaren alleen maar hechter geworden. De machine loopt steeds gesmeerder en we zijn nog lang niet van plan om te stoppen!
Na precies 5 jaar leek het ons wel een mooi moment om een blik te werpen op de statistieken van onze We.Capture-tijd tot nu toe. Dus bij dezen een, naar eigen zeggen, mooie infographic van 5 jaar We.Capture!

Deze pagina was geplaatst in Overige.

nieuwste blogs

Thomas & Christa
Mark & Anouska
Stef & Nina
Best Of 2022
Béla & Lin
Nigel & Ingeborg
Robin & Fleur