De start van dit trouwseizoen konden we niet beter beginnen, met een fantastische bruiloft in Zuid-Afrika. Uiteraard reisden we die kant op met 2 vol bepakte cameratassen, en plakten we er rondom de bruiloft ook een leuke vakantie aan vast. Dat leverde een aantal vakantie kiekjes op, die we jullie niet wilden onthouden!

 

Zuid AfrikaZuid AfrikaZuid Afrika MosselbaaiKudu Zuid AfrikaZuid AfrikaGiraffe Silhoutte Zuid AfrikaBlyde River Canyon Zuid AfrikaAddo Elephant Park Zuid AfrikaDrakensbergen Zuid AfrikaAddo Elephant Park Zuid AfrikaJessica the HippoAddo Elephant Park Game DriveSani Pass ToursTsitsikamma Zuid Afrika

Benieuwd naar de trouwfoto’s die we daar geschoten hebben? Die kun je hier checken!

Deze pagina was geplaatst in Overige.

nieuwste blogs

Best of 2023
Thomas & Christa
Mark & Anouska
Stef & Nina
Best Of 2022
Béla & Lin
Nigel & Ingeborg