Hier zie je de beschikbare album covers. Zit hetgeen jullie willen er niet tussen? De albums zijn handgemaakt, dus dien een verzoek in en de kans is groot dat jullie wensen alsnog worden vervuld!

De meeste foto’s van de albums zijn afkomstig van onze leverancier en zijn dus niet door We.Capture gemaakt.

Amara

De omslag van dit album bestaat uit twee delen, gecombineerd met een foto op 2/3e van de omslag en dubbele stikrand langs de foto. Beschikbaar in leder, kunstleer of linnen.

Niki

De omslag van dit album bestaat uit twee delen, is voorzien van een een embossing, stikrand aan de voorzijde en beschikbaar in leder, kunstleer en linnen. Standaard worden jullie namen in de voorkant geëmbossed, tenzij anders aangegeven.

Callia

De omslag van dit album bestaat uit twee delen, gecombineerd met een foto in het midden van de omslag en een dubbele stikrand langs de foto. Beschikbaar in leder, kunstleer en linnen.

Narcissus

De omslag van dit album bestaat uit twee delen, gecombineerd met jute of linnen. Aan de rechterzijde is er keuze uit 2 kleuren kant, afgewerkt met een dubbel lint. Het bovenste lint wordt aangepast aan het kant.

Clio

De omslag van dit album bestaat uit één geheel, is voorzien van een embossing en is beschikbaar in leder, kunstleer of linnen. In tegenstelling tot de NIKI heeft dit boek geen stiksel.

Diana

De omslag van dit album is voorzien van een fotovenster in het midden en beschikbaar in leder, kunstleer of linnen.

XYLON

De omslag van dit album bestaat uit twee delen en is voorzien van een houten strook in het midden. Het hout is te bestellen in 4 kleuren beits: Naturel, Teak, Eik of Mahonie. Optioneel is laser graveren mogelijk. Beschikbaar in combinatie met jute en canvas linnen.

Plexis

De omslag van dit album bestaat uit 2 delen, de cover is gevlochten en beschikbaar in kunstleder en leder, geen linnen.

Helen

Dit album is beschikbaar in leder, kunstleer of linnen. In de lederen rand omlijnd met stiksels is er ruimte voor een embossing.

Petra

De omslag van dit album bestaat uit 2 delen, gecombineerd met foto aan de linkerzijde van de omslag en rechts een magneetsluiting. Het album kan uitgevoerd worden in linnen, leer en kunstleer.

Medea

De omslag van dit album bestaat uit 2 delen, met een een foto op de voorzijde. De rug en achterkant van het album kan uitgevoerd worden in linnen, leer en kunstleer.

Een keuze kunnen maken?

Dan is het nu tijd om de kleur en stof van jullie album te bepalen!

Kies een kleur