Je bruiloft vast laten leggen door de leukste trouwfotografen van ’t land? Met meer dan 185 bruiloften samen gefotografeerd te hebben zijn wij een van de meest ervaren duo’s in de bruidsfotografie. Check hier ons porfolio en kijk hier of wij nog beschikbaar zijn op jullie dag!

Je bruiloft vast laten leggen door de twee leukste trouwfotografen van ’t land? Met meer dan 250 bruiloften samen gefotografeerd te hebben zijn wij een van de meest ervaren duo’s in de bruidsfotografie. Check hier ons porfolio en kijk hier of wij nog beschikbaar zijn op jullie dag!

Niet zomaar een duo

Wij zijn meer dan zomaar twee fotografen op je bruiloft. We kennen elkaar door en door, en waar veel fotografen met een ‘2nd shooter’ werken, zijn wij beide een 1st. Van begin af aan fotograferen wij samen en we hebben beide onze eigen lenzen, invalshoeken en taken op jullie trouwdag. Geen dubbele foto’s, maar een zeer divers beeld van wijde overzichten en details. ‘s Ochtends splitsen wij op om de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom vast te leggen, en gedurende de bruiloft is het ons doel om jullie dag vast te leggen zoals hij écht verloopt. Spontane momenten tussen jou en je gasten, en geen geposeerde bedoening. Stress komt in ons woordenboek niet voor, maar we gaan wel altijd tot het uiterste om de beste platen te schieten!

Onze favoriete bruiloften

 

Roel & Laura

 

Kevin & Oyuna

 

Robert & Cian

 

Jeroen & Elise

 

Gerwin & Annemieke

 

Gertjan & Charlotte

nieuwste blogs

Vincent & Iris
Best of 2023
Thomas & Christa
Mark & Anouska
Stef & Nina
Best Of 2022
Béla & Lin