Relaxed. Dat is wat ons als fotografen het beste typeert. Stress komt in ons woordenboek niet voor, maar we gaan wel altijd tot het uiterste om de beste platen te schieten. Als echte vrienden heerst er dan ook altijd een competitiedrang en willen wij aan het einde van de dag weten wie de vetste foto gemaakt heeft. Over de winnaar zijn we het alleen niet altijd eens…

Vooraf

Een goede klik met het bruidspaar vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom nodigen wij jullie altijd eerst bij ons uit om, onder het genot van een bakje koffie, elkaar beter te leren kennen. Naast dat wij natuurlijk altijd erg benieuwd zijn hoe de ‘groom to be’ op zijn knieën is gegaan, bespreken we ook uitgebreid hoe jullie de grote dag voor ogen hebben. Want ondanks dat wij onze eigen stijl hanteren, gaan wij altijd mee in de wensen van het bruidspaar. Romantisch of juist veel humor, klassiek of modern; het is volledig aan jullie. Wij zorgen wel voor de ontspannen en gezellige sfeer.

De Bruiloft

Het mooie van een duo, is dat wij op meerdere plekken tegelijk kunnen zijn. ’s Ochtends zetten wij dan ook vaak zowel de voorbereidingen van de bruid als van de bruidegom op de foto. De rest van de dag fotograferen wij tegelijkertijd met verschillende lenzen, waardoor wij op hetzelfde moment de details en de overzichten kunnen vastleggen. Doordat wij helemaal opgaan in de dag, hebben jullie gasten meestal niet door dat ze gefotografeerd worden. Dit zorgt voor pure en spontane foto’s.

Tijdens de shoot helpen wij jullie door kleine aanwijzingen te geven, het beste uit jezelf en uit elkaar te halen. Niet alleen jullie blik en houding, maar ook de trouwkleding moet er natuurlijk tiptop op staan. Even de strop fatsoeneren of zorgen dat de jurk perfect ligt, is net zo belangrijk als het maken van de foto. Daarna geven wij de regie uit handen en bewegen wij meer op de achtergrond, om de dag écht te vangen zoals hij is.

Achter de Schermen