Wij zijn We.Capture. Remco van der Sloot en Jim Hertroijs

Twee jonge gasten die samen bruiloften vastleggen, dat zie je niet vaak. Zo’n 15 jaar geleden leerden wij elkaar kennen toen fotografie voor ons nog slechts een hobby was. Van begin af aan hadden wij dezelfde smaak in foto’s maken. Altijd veel kleur en een hoop contrast. Toen later ook nog bleek dat wij exact dezelfde ambities in fotograferen hadden, besloten we er in 2012 officieel voor te gaan: We.Capture was een feit!

Naast collega’s, zijn wij ontzettend goede vrienden. We hebben dezelfde humor, komen vaak sarcastisch uit de hoek en houden van een beetje narren. We zitten zo op één lijn dat we vaak hetzelfde denken, of zelfs zeggen. Maar het allerbelangrijkste: onze stijl in fotografie is dusdanig hetzelfde, dat we nooit een meningsverschil over compositie of kleur hebben. Aan het einde van de bruiloft weten we soms niet eens meer wie nu welke foto heeft gemaakt. We zijn perfect op elkaar ingespeeld en zullen elkaar nooit voor de voeten lopen.

Naast het fotograferen en nabewerken, vullen we elkaar in de overige werkzaamheden ook prima aan. Als Remco een trouwalbum aan het samenstellen is, update Jim de website. En als we na een lange dag foto’s uitzoeken even iets anders aan het hoofd willen, dan ploffen we op de bank met een flinke zak chips en slingeren we de Xbox aan. En omdat fotografie niet alleen ons werk, maar ook onze hobby is, gaan we in de weekenden waarin we even geen bruiloft hebben soms op pad om toffe foto’s maken. Als je benieuwd bent wat dat voor resultaten oplevert raden we aan onze vrij werk pagina eens te bezoeken!

We zijn altijd open en eerlijk naar elkaar. Als iets ons niet aanstaat, zeggen we dat gewoon. Daarmee houden we ons niveau hoog, en elkaar scherp.

Remco van der Sloot
Woudenberg

Jim Hertroijs
Arnhem

nieuwste blogs

Vincent & Iris
Best of 2023
Thomas & Christa
Mark & Anouska
Stef & Nina
Best Of 2022
Béla & Lin