Zelf vinden wij het ontzettend fijn wanneer bedrijven duidelijke informatie geven. Daarom zijn wij erg transparant in onze prijzen en pakketten, zodat jullie thuis al een beetje weten waar je aan toe bent. Bij het fotograferen van jullie bruiloft zijn er altijd een aantal dingen standaard bij ons; wij komen altijd met z’n tweeën, jullie krijgen altijd zoveel mogelijk trouwfoto’s digitaal toegestuurd en wij rekenen geen reiskosten binnen Nederland. Al onze prijzen zijn inclusief btw.

Scroll gelijk door naar de prijzen

Onze prijzen beginnen vanaf 4 uur fotografie zonder trouwalbum bij €1195,- en wij rekenen €150,- per extra uur. Voor de meest gebruikelijke uren hebben we vier pakketten samengesteld, waar allemaal een luxe trouwalbum bij in zit. En omdat elke bruiloft maatwerk is, is het natuurlijk geen probleem om deze pakketten volledig naar wens aan te passen. Een uurtje meer of minder doen wij niet moeilijk over, zelfs op jullie trouwdag zelf niet. Wij werken op basis van vertrouwen en sturen de factuur pas op nadat we alles op de foto hebben gezet. Geen contracten en geen aanbetalingen. Interesse? Neem dan snel contact met ons op!

prijzen bruidsfotografie
prijzen bruidsfotografie

ALL-OUT

 • Van begin tot middernacht
 • Minimaal 400 foto’s digitaal
 • Trouwalbum 40 pagina’s 40×30 cm
 • Loveshoot inbegrepen

Met All-Out zijn we erbij vanaf het aantrekken van de trouwkleding (met de mogelijkheid tot opsplitsen), tot het einde van de dag. Alle speciale momenten van de bruiloft vieren we met jullie mee, tot middernacht zijn we erbij.

€ 3595,-

EXCLUSIVE

 • Tien uur fotograferen
 • Minimaal 300 foto’s digitaal
 • Trouwalbum 40 pagina’s 40×30 cm
 •  Loveshoot met €50,- korting

Met het exclusive-pakket zijn wij er bijna de gehele dag bij; maar liefst 10 uur met twee fotografen. Jullie krijgen achteraf ons grootste trouwalbum en een ruime selectie aan foto’s in hoge resolutie digitaal aangeleverd.

€ 2695,-

PREMIUM

 • Acht uur fotograferen
 • Minimaal 250 foto’s digitaal
 • Trouwalbum 24 pagina’s 40×30 cm
 • €50,- korting op Loveshoot

Het Premium-pakket is ideaal wanneer jullie bijvoorbeeld ons er tot het diner bij willen hebben, maar graag ook nog de voorbereidingen in de ochtend vastgelegd willen zien. De allerleukste foto’s komen in een tof trouwalbum en jullie ontvangen er digitaal nog veel meer.

€ 2175,-

ACCESS

 • Zes uur fotograferen
 • Minimaal 200 foto’s digitaal
 • Trouwalbum 24 pagina’s 40×30 cm
 • Loveshoot met €50,- korting

Access is onze instapper. Geen behoefte om het feest of de ochtend vast te laten leggen, maar toch professionele trouwfoto’s door twee fotografen? Dan is Access iets voor jullie. De mooiste selectie gaat in een prachtig album en de rest komt netjes op een USB stick.

€ 1895,-

EXTRA UUR

Sluit een pakket niet helemaal aan op de hoeveelheid uur die jullie voor ogen hadden? Geen probleem! Wij zijn voor € 150,- ook een uurtje extra te boeken, of datzelfde bedrag brengen we in mindering als een uurtje korter juist beter bij jullie dag past.

GEEN ALBUM?

Als je geen behoefte hebt aan een trouwalbum of er zelf eentje wilt maken, dan zijn onze prijzen exclusief album:

6 uur fotograferen: € 1495,-

15 uur of langer: € 2795,-

Extra uur: € 150,-

De kleine letters

We hebben geen lijst met voorwaarden waaraan jullie allemaal moeten voldoen. Daar houden wij niet van, en het bruidspaar vaak ook niet. Maar dit is er eentje om rekening mee te houden:

Een bruiloft fotograferen wij tot 00:00u. Wij schieten regelmatig twee bruiloften achter elkaar, en we willen graag net zo fris en fruitig aan de volgende beginnen, als aan die van jullie!

LOVESHOOT

Voorafgaand aan jullie bruiloft is het mogelijk om bij ons een loveshoot te boeken. Tijdens deze shoot kunnen wij op een heerlijk ontspannen manier verder kennis met jullie maken. Wij leren hoe we jullie het beste kunnen aansturen, en jullie leren hoe het voelt om twee van onze lenzen op jullie gericht te zien, zodat de spanning er op de trouwdag al een beetje af is.

Tevens hebben jullie dan een fantastische reeks foto’s, die bijvoorbeeld voor de trouwkaart gebruikt kunnen worden. Normaal kost zo’n shoot € 295,- maar wanneer jullie later ook een bruidspaar van ons zijn, dan halen we er graag €50,- vanaf en kost het:

€ 245,-

ALBUMS

Wij beschikken over een zéér ruim aanbod in luxe, handgemaakte trouwalbums. De prijs daarvan is gelijk en wordt bepaald door het aantal bladzijden:

 • -,Album 40×30 cm 30 blz    € 495
 • -,Album 40×30 cm 40 blz    € 695

De samenstelling van de boeken maken wij in eerste instantie zelf. De keuze van de kaft is geheel aan jullie

Meer informatie