Een trouwalbum is dé ideale manier om jullie trouwdag keer op keer te herbeleven. Aandachtig zoeken wij de beste foto’s voor jullie uit en stoppen deze vervolgens in een uniek ontwerp. De boeken worden in prachtige kwaliteit afgedrukt en gaan een leven lang mee, zodat niet alleen jullie zelf, maar ook de generaties die volgen jullie dag kunnen meemaken alsof ze er zelf bij waren.

Unieke, Handgemaakte Trouwalbums

Onze albums worden in Griekeland met de hand gemaakt. Leer, suède, linnen of zelfs hout in meer dan 100 verschillende kleuren, met zo’n 20 verschillende kaften. De keuze in kaften en kleuren is zo groot, dat de kans klein is dat jullie hetzelfde album krijgen als een ander bruidspaar.  De foto’s worden digitaal afgedrukt in hoogwaardige kwaliteit en de mogelijkheden zijn onbeperkt. Zelfs de kleur van het stiksel of het type beits van het hout kunnen jullie zelf bepalen. Onze albums zijn altijd ‘flat-lay’, wat inhoudt dat het papier altijd recht is en er nooit een V in het midden van het boek zit. De papiersoort is erop gekozen om onze kleurrijke foto’s volledig tot hun recht te laten komen.

Handgemaakt trouwalbum
Trouwalbum
Opmaak

Al onze albums worden door onszelf ontworpen. Foto’s worden aandachtig geselecteerd op kleur en gebeurtenis om zo tot een prachtig uitziend en chronologisch verhaal van jullie trouwdag te komen. Onze lay-outs zijn strak, rustgevend en afwisselend, met zwarte of witte tussenruimtes. Alle albums zijn 40 x 30 cm en de dikte ervan is afhankelijk van de lengte van jullie bruiloft.

Verrassing of Inzage

Jullie mogen ons het volledige vertrouwen in de samenstelling van het album geven. Het boek en de foto’s op de USB dan krijgen jullie tegelijkertijd binnen en het album zal qua foto’s en opmaak een verrassing zijn. Willen jullie wat meer zekerheid, dan kan er gekozen worden voor inzage. Jullie krijgen dan eerst de USB thuisgestuurd, waarna jullie via onze website een online-preview van het album te zien krijgen. Jullie kunnen dan aangeven of bepaalde foto’s eruit of juist erin moeten. Stiekem vinden wij de verrassing natuurlijk het leukste!

ouderboekjes

Een leuk cadeau voor jullie ouders zijn onze zogehete ‘ouderboekjes’. Een handzaam album met een zestal foto’s van julie bruiloft, welke overal mee naartoe genomen kan worden. De afdrukkwaliteit is van hetzelfde niveau als onze trouwalbums en de prijs van één boekje bedraagt €45,-.